عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۱۲ تير ۱۴۰۴
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.






اصول ارگونومی در صنایع فرآوری مواد غذایی

نویسنده: داوود حسنوند

ناشر: فن آوران
قیمت پشت جلد: 160000 ريال
قیمت فروشگاه: 144000 ريال (%10 تخفیف)

از این کتاب فقط 3 جلد باقی مانده است!

مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 176
وزن: 270 گرم
شابک: 9786003191303
نوبت چاپ: 1
قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1396

این کتابچه با استفاده از بهترین شیوه عملکرد نمونه هایی را نشان میدهد مبنی براینکه چگونه امکانات واقعی فرآوری شده مواد غذایی اختلالات اسکلتی عضلانی مربوط به کار را کاهش داده اند و همچنین شامل ایده هایی برای بهبود عملی شرایط ارگونومی در این صنعت می باشد . توصیه های ارائه شده در این راهنما به منظور بهبود شرایط ارگونومیک جنبه عمومی دارد به طوری که می توان این گونه پیشنهادات را در یک طیف گسترده ای از صنایع فرآوری غذایی مورد استفاده قرارداد.


چنانچه سوالی در مورد نحوه خرید کتاب در سایت دارید لطفا راهنمای خرید را ببینید.





نسخه قابل چاپ
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما