عنوان کتاب: اصول ارگونومی در صنایع فرآوری مواد غذایی
داوود حسنوند

ناشر: فن آوران

قیمت پشت جلد: 160000 ريال
قیمت فروشگاه: 144000 ريال (%10 تخفیف)

از این کتاب فقط 3 جلد باقی مانده است!

مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 176
وزن: 270 گرم
شابک: 9786003191303
نوبت چاپ: 1
قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1396

این کتابچه با استفاده از بهترین شیوه عملکرد نمونه هایی را نشان میدهد مبنی براینکه چگونه امکانات واقعی فرآوری شده مواد غذایی اختلالات اسکلتی عضلانی مربوط به کار را کاهش داده اند و همچنین شامل ایده هایی برای بهبود عملی شرایط ارگونومی در این صنعت می باشد . توصیه های ارائه شده در این راهنما به منظور بهبود شرایط ارگونومیک جنبه عمومی دارد به طوری که می توان این گونه پیشنهادات را در یک طیف گسترده ای از صنایع فرآوری غذایی مورد استفاده قرارداد.