عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.

جزئیات خبر
چاپ کتاب مهارتهای عملی ضروری چشم ، گوش ، حلق وبینی کتابی برای دانشجویان و پزشکان عمومی 1398/05/20

به اطلاع می رساند کتاب "  مهارتهای عملی ضروری چشم ، گوش ، حلق وبینی کتابی برای دانشجویان و پزشکان عمومی"  ( منبع آزمون های ارزیابی صلاحیت بالینی دانش آموختگان رشته پزشکی عمومی ) توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز منتشر گردید.

برای مشاهده جزییات این کتاب بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

مهارتهای عملی ضروری چشم ، گوش ، حلق وبینی

ايميل
رمز عبور
کد CAPTCHA Image
Reload Image
  پیام رئیس گروه کتب و نشریات «1398/01/05»

چاپ کتاب مهارتهای عملی ضروری چشم ، گوش ، حلق وبینی کتابی برای دانشجویان و پزشکان عمومی «1398/05/20»

اصلاح تعداد مقالات نشریه جهت رتبه علمی پژوهشی «1397/10/09»

لزوم اخذ استعلام تاليف و ترجمه كتب از طريق سامانه مديريت انتشارات دانشگاه ( مداد) «1397/10/10»

پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
» افراد آنلاین:2
» بازدیدهای امروز:72
» بازدیدهای هفته:1111
» بازدید این ماه: 1111
» بازدیدهای سال:1111
» کل بازدیدها:1111
آمار از تاریخ: 1398/06/24
به روز آوری: 1398/06/25
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما