عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.

جزئیات خبر
دسترسی به سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه 1396/10/03

قابل توجه دانشجویان گرامی و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

دسترسی به سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه

بدین وسیله به اطلاع می رساند امکان دسترسی به سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه با هدف مدیریت انتشار و عرضه کتب دانشگاهی منتشر شده در دانشگاه های علوم پزشکی کشور در قالب کتابهای تالیفی،گردآوری و ترجمه، توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور،طراحی ،پیاده سازی و راه اندازی شده است.علاقمندان می توانند از طریق لینک http://books.research.ac.ir ضمن مراجعه به این سامانه از خدمات سامانه انتشارات دانشگاه استفاده نمایند.

ايميل
رمز عبور
کد CAPTCHA Image
Reload Image
  پیام رئیس اداره انتشارات «1397/01/05»

گزینه برتر دروس ماینور :نورولوژی ،ارتوپدی ،اورولوژی «1397/02/01»

درمان نوین زخم :جلد اول پانسمان های نوین «1397/01/28»

درسنامه طب اورژانس عروق و روان پزشکی روزن 2018 «1397/01/28»

پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
» افراد آنلاین:2
» بازدیدهای امروز:34
» بازدیدهای هفته:1748
» بازدید این ماه: 1748
» بازدیدهای سال:6207
» کل بازدیدها:6207
آمار از تاریخ: 1397/01/28
به روز آوری: 1397/02/05
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما